Neem vrijblijvend contact op +31 6 19 60 15 00

Ontdek alle parken activiteiten op Beleef het avontuur

Over ons


de KlimVallei

Sinds mei 2012 vindt u ons Klimpark midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal! De KlimVallei is een Eco- Klimpark met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Naast klimmen kunt u bij ons ook een Kano of SUP huren.

Bij De KlimVallei werken alleen gecertificeerde instructeurs die oog en interesse hebben in de klimmers en achterblijvers. In de direct omgeving is genoeg te doen voor jong en oud, zo bevindt zich op 50 meter het Pannenkoekenhuis ‘De Pannenkoekenvallei’ met terras uitkijkend op De KlimVallei. Voor de jongste bevindt zich op 100 meter de Helderse Vallei, dit is een bezoekerscentrum met kinderboerderij en blote voetenpad. In het voorjaar kunt u heerlijk wandelen tussen de bloeiende bollenvelden en in de zomer kunt u verkoeling zoeken in het aangrenzende bos of de zee, deze bevindt zich op 1 kilometer van het klimpark.

Wij hebben ook een klimpark in het Bovenkarspel. Het is een spectaculair klimpark met meer dan 400 meter aan hindernissen 2 spectaculaire Ziplines en hoogtes variërend van 4 tot 12 meter. Het Streekbos bevind zich in een bosrijke omgeving en recreatiegebied Mariëndal! Meer informatie vindt u op www.klimparkstreekbos.nl

Plattegrond de KlimVallei en Helderse Vallei

Bospaviljoen De Vallei

“Bospaviljoen De Vallei ligt tegenover de KlimVallei. U kunt bij ons genieten van lekker ambachtelijk ijs van Gelateria Bella Gioia, koffie van de branders van Outdoor Coffee Roasters, verse friet van Friethoes en fris van Fritz.”

Meer informatie

Contact

Adres  De KlimVallei, De Helderse Vallei 7A, 1783 DA Den Helder
Telefoon +31- (0)6 19601500

Lees verder

Vacature / Stagelopen

De KlimVallei is op zoek naar enthousiaste kliminstructeurs/stagiaires voor komend seizoen van maart tot en met november . We zoeken instructeurs/stagiaires waarbij gastvrijheid, klantgerichtheid en enthousiasme voorop staat.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag, bekijk onze veel gestelde vragen pagina

Meer informatie

Ontdek De Helderse Vallei

De Helderse Vallei is gelegen op een unieke locatie in natuurgebied Mariëndal, aan de zuidkant van Den Helder, in de directe nabijheid van duinen, strand, bos en moerassig struingebied.

Meer informatie

Locaties

De KlimVallei is onderdeel van Beleef het Avontuur

Meer informatie