Neem vrijblijvend contact op +31 6 19 60 15 00

Ontdek alle parken activiteiten op Beleef het avontuur

Onze


locaties in Nederland

Reserveren

De KlimVallei valt onder de organisatie Beleef het Avontuur.

Beleef het Avontuur is de verzamelnaam van Klimpark Streekbos, Kanoverhuur Den Helder en De KlimVallei. Daarnaast is Beleef het Avontuur actief op het gebied van projectontwikkeling in de recreatiesector, bouw en onderhoud van klimparken, klimbossen, Ziplines, boomhutten. Ook bedenken, ontwikkelen en bouwen wij tijdelijke avontuurlijke concepten zoals Ziplines, Abseil-installaties op beurzen, evenementen en festivals waaronder Sail Den Helder en MadNes Festival Ameland.

 

Bekijk onze locaties

Kanoverhuur Den Helder

Kanoverhuur Den Helder is gevestigd in De Helderse Vallei, het middelpunt van alle kanoroutes die Den Helder en Julianadorp rijk is. Van hieruit kunt u alle kanten op. Naast de 2 goed aangegeven routes, zijn er diverse waterwegen die voor kanoërs uitstekend toegankelijk zijn. De natuurroute gaat langs de binnenduinrand van de gemeente Den Helder. De dorpsroute, de meest zuidelijke route, loopt langs de buitenranden van Julianadorp. De boerenlandroute gaat dwars door de bollenvelden. De stad- en stellingroute gaat langs Fort Dirks Admiraal, Fort Erfprins, Fort Westoever, de linie en Willemsoord. Wij verhuren één- en tweepersoons kano’s, driepersoons Canadese kano’s en (kinder)sups. Daarnaast verzorgen wij ook SUP clinics.  Kijk op www.kanoverhuurdenhelder.nl voor meer informatie.

Klimpark Streekbos

Klimpark Streekbos is een Eco klimpark gelegen in het gelijknamige recreatiegebied het Streekbos wat sinds april 2015 bestaat.

Het is een spectaculair klimpark met meer dan 400 meter aan hindernissen 2 spectaculaire Ziplines en hoogtes variërend van 4 tot 12 meter. Naast het klimpark is er ook een 18 holes midgetgolfbaan, kanoverhuur, bootverhuur, restaurant, sterrenwacht, natuureducatiecentrum, trekkershutjes, groepskampeerterrein en kunt u verschillende arrangementen bij ons boeken.

Bij Klimpark Streekbos werken alleen gecertificeerde instructeurs die oog en interesse hebben in de klimmers en achterblijvers.

Meer informatie vindt u op www.klimparkstreekbos.nl 

Groepsaccommodatie De Admiraal

De Admiraal is een groepsaccommodatie en bevindt zich in het hart van Den Helder in een Oase van groen. De ruime verblijfsaccommodatie is zeer geschikt voor gezinnen, families, schoolkampen, jeugd- en sportverenigingen, bedrijfsuitjes en vriendenweekenden tot circa 60 personen. De Admiraal beschikt over 11 slaapkamers met twee of drie luxe boxsprings en meerdere stapelbedkamers.

Kijk voor meer informatie op:www.de-admiraal.nl