Neem vrijblijvend contact op +31 6 19 60 15 00

Ontdek alle parken activiteiten op Beleef het avontuur

Nationale Klimbosdag ticket

Op woensdag 13 september vindt de eerste Nationale Klimbosdag van Nederland plaats. Maar liefst 20 klimboslocaties, verspreid over het hele land doen mee. De Nationale klimbosdag is dé dag waarop extra aandacht wordt besteed aan de vele mooie klimbossen die Nederland rijk is en waarop klimmen laagdrempelig aangeboden kan worden, doordat alle deelnemende klimbossen dezelfde toegangsprijs hanteren van maar liefs €16,-.

Nationale klimbosdag

Het doel van de Nationale Klimbosdag is tweeledig: aandacht creëren voor de vele mooie klimbossen die Nederland rijk is en het steunen van een goed doel; bewustzijn creëren voor het belang van bomen voor de wereld en direct een steuntje bijdragen aan een bosrijkere wereld. Dit laatste gebeurt doordat bij ieder verkocht ticket 1 euro wordt gedoneerd aan stichting Trees for All. Zij zetten zich in voor een bosrijkere wereld door bomen te planten in Nederland en het buitenland.

  • Omdat we niet weten hoe druk het gaat worden raden we aan op tijd te reserveren. VOL=VOL!  Van elk verkocht ticket schenken wij  €1,- aan Trees for All. Dus lekker komen klimmen en tegelijk een goed doel steunen!
  • Kinderen tussen de 120 cm en 135 cm moeten klimmen onder begeleiding van een volwassen.
  • prijs is inclusief klimgordel, helm, instructie 2 uur klimmen en €1,- voor het goede del Trees for All.

 

Fout: “prefill_date” is een datum in het verleden